Nieuws en updates BBQ green egg

Ben jij de koning van de bouw én de BBQ?

Wist je dat een gemiddelde bouwer minimaal een Green Egg aan niet gefactureerd werk heeft liggen? Veel bouwers realiseren zich niet hoeveel potentieel inkomen er verloren gaat doordat ze meerwerk niet factureren. Stel je eens voor: als je met Treetop Online al je meerwerk kunt factureren en dit je bijvoorbeeld twee uur per maand kost, dan heb je binnen zes maanden je kosten eruit. En als je dat geld niet in de bouw investeert, maar in je eigen plezier, houd je genoeg over voor die nieuwe Green Egg. Denk je eens in hoe geweldig dat zou zijn – een splinternieuwe Green Egg in je tuin en een mooie bavette die erop ligt te garen! 🥩

Zomerse BBQ met Treetop Online

Met Treetop Online kun je niet alleen efficiënter werken, maar ook slimmer. Het systeem is ontworpen om je werk makkelijker en overzichtelijker te maken. Dit betekent dat je niet alleen tijd overhoudt voor belangrijke dingen zoals een zomerse BBQ, maar ook kosten bespaart die je anders zou verliezen aan niet-gefactureerd werk. Deze besparingen kunnen je snel leiden naar de aankoop van die felbegeerde Green Egg.

Koning van de Bouw én de BBQ!

Stel je voor dat je deze zomer niet alleen de koning van de bouw, maar ook de koning van de BBQ bent. Het enige wat je nodig hebt, is een beetje hulp van Treetop Online. Wil je weten hoe je dit voor elkaar krijgt? We hebben speciaal voor jou een set van vijf handige tips samengesteld die je kunt downloaden. Deze tips helpen je om efficiënter te werken en meer winst te maken. En wie weet, misschien regeer jij deze zomer al als een ware BBQ-koning in je eigen achtertuin!

Waar wacht je op?

Dus waar wacht je nog op? Begin nu met het optimaliseren van je facturatieproces en zie hoeveel tijd en geld je kunt besparen. Download onze vijf top handige tips en bereken je winst. Met deze tips kom je erachter hoe je met minimale inspanning je kosten eruit kunt halen en extra inkomsten kunt genereren. Dit betekent meer tijd en geld voor de dingen waar je echt van houdt, zoals een perfecte BBQ op je nieuwe Green Egg.

Download de 5 tips via het formulier hieronder:

Wacht niet langer en zorg dat jij deze zomer als een echte koning kunt genieten van zowel je bouwprojecten als je culinaire meesterwerken op de BBQ. Met Treetop Online wordt het mogelijk om beide passies te combineren en maximaal te genieten van je werk en je vrije tijd.
 

Werken bij
Treetop Online wit logo
Volg ons
Contact
Copyright © 2024 - Treetop Online